Új Makita akciós katalógusok

Feltöltöttük a legújjabb Makita akciós katalógusokat, amik tartalmazzák az újdonságokat, mint az új akkumulátoros 230mm-es nagy sarokcsiszoló (Makita DGA900). Tartozékok között is megjelent az új 18V 6.0Ah Li-iOn akkumulátor (Makita BL1860). Mindezek mellett további újdonságok fedezhetőek fel. Az akciós kiadványokért kattints ide:

Hitachi 2020 T2 gép akciós katalógus

Ezen akcióban az összes Hitachi elektromos hálózati gép, építőipari szerszámgép egy helyen megtalálható. A Hitachi ismét újításokkal és az egyedi szénkefementes hálózati gépparkjuk bővítésével rukkolt elő, melyek akciós áron megvásárolhatóak. További akciós akkumulátoros és hálózati gépeket böngéssze a katalógusban, melynek érvényessége 2020.06.01-től visszavonásig vagy a készlet erejéig.

MAKITA 2020 ősz-tél kerti akciós katalógus

Makita kerti gép akció 2018 | Téli akciós vásár Egy helyen az összes akciós kerti gép: fűnyíró,láncfűrész és fűkasza, természetesen benzines, akkumulátoros, elektromos változatokban! Minden típusú kerti munkára kínálunk minőségi kerti gépeket erőforrás és felhasználása szerint: akkus, hálózati és/vagy benzinmotoros kivitelben, hobbi, farmer vagy profi szintű felhasználásra. Kerti gépeink között megtalálható például: ágaprító, légseprű a levél Read more about MAKITA 2020 ősz-tél kerti akciós katalógus[…]